- Tilmelding

QGIS FORUM REGLER

For at alle kan have en god oplevelse af at bruge vores forum, er det vigtigt at alle følger regelsættet. Ved at sikre en sober og ordentlig tone, kan vi have et inspirerende forum for alle. QGIS forum er til for at starte og dele kreative tanker omkring open source projektet QGIS til glæde og gavn for alle. Brug dit fulde navn når du opretter. Det er kun tilladt at have en profil. Når du registrerer dig opfattes alle detaljer du afgiver som værende offentligt tilgængelige. Ved at tilmelde dig forummet accepterer du ikke at skrive vulgære, nedsættende, hadefulde, truende indlæg. Disse må heller ikke indeholde seksuelt indhold eller forbryde sig mod andres privatliv. Indlæg skal naturligvis overholde dansk lovgivning. Som bruger er du til enhver tid selv ansvarlig for dine indlæg, og ved at bruge dette forum accepterer du at du vil friholde QGIS brugergruppen og dens medlemmer for ethvert ansvar i forbindelse med dine indlæg. Selvom indlæg på dette forum ikke er QGIS brugergruppens ansvar, og alt ansvar ligger hos dig som bruger, fastholder QGIS brugergruppen og dens moderatorer retten til, til enhver tid at slette et indlæg med eller uden begrundelse. Ved at skrive et indlæg på denne side accepterer du at indholdet bliver vist offentligt i forbindelse med dette forum. Du accepterer også at du ikke senere kan tilbagekalde indholdet. Det er ikke tilladt at poste den samme besked i flere tråde. Skriv din besked i den relevante tråd. Det er ikke tilladt at poste reklamer. Skjulte links i tekst eller billeder vil blive opfattet som ondsindet og vil blive slettet uden varsel. Hvis du poster materiale eller tekst der ikke er dit eget, så angiv venligst hvem det er du har citeret. Lad venligst være med at lægge meget store billeder i dine posts. Det er ikke tilladt at skrive kontroversielle off-topic beskeder alene med det formål at få andre engageret i en følelsesladet debat (trolling). Og lad venligst være med at fodre trolls. Lad venligst være med at skrive i ALL CAPS. No hijacking. Hvis du har brug for at skrive om et nyt emne, så start en ny tråd. QGIS brugergruppens bestyrelse har til enhver tid ret til at ændre i forummets regler, og brugerne forpligter sig til at holde sig opdateret. Ved at registrere dig på dette forum accepterer du ovenstående regler.

Vort board er baseret på phpBB , hvilket er en bulletin board løsning frigivet under "GNU General Public License v2" (i det følgende "GPL") og kan downloades fra www.phpbb.com. phpBB softwaren giver mulighed for internetbaserede debatter, og GPL'en afskærer dem fra indflydelse på, hvad vi tillader og/eller afviser som tilladeligt indhold og/eller tilladelig adfærd. For yderligere information om phpBB, se venligst: https://www.phpbb.com/.

Du indvilliger i ikke at indsende nogen form for fornærmende, uanstændigt, vulgært, bagtalende, hadefuldt, truende eller sexuelt orienteret materiale eller indsende andet materiale, som er i strid med lovgivningen, det være sig i dit eget land, landet hvor "" er hostet eller international lovgivning. Gør du dette, kan dette medføre, at du øjeblikkeligt og permanent bliver udelukket, med meddelelse herom til din Internet udbyder, hvis det vurderes påkrævet af os. IP-adresserne for alle indlæg logges for at give mulighed for at håndhæve disse betingelser. Du indvilliger i at "" har ret til at fjerne, ændre, flytte eller låse enhvert emne til enhver tid, såfremt vi finder dette passende. Som bruger indvilliger du i at al information du har skrevet, bliver lagret i en database. Selvom denne information ikke vil blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke, vil hverken "" eller phpBB blive holdt ansvarlig for ethvert hackingforsøg, som kan medføre at dataene bliver kompromitteret.