Photo2Shape - nogen der har fået den til at virke?

Alt om plugins i QGIS. Måske er der brug for underkategorier her?
Post Reply
Jeanne MHJ
Posts: 24
Joined: Tue 23. May 2017 09:02
Location: Allerød Kommune

Photo2Shape - nogen der har fået den til at virke?

Post by Jeanne MHJ »

Hej

Er der nogen der har fået Photo2Shape plugin til at virke?
Jeg har QGIS version 2.18.10. ExrifRead (exif py 2.1.2) ligger det rigtige sted på C drevet, og pth filen også. Jeg får lov til at installere plugin'et uden vrøvl, men når jeg forsøger at bruge den så får jeg en fejlbesked jeg ikke kan nå at læse før hele QGIS lukker sig selv ned.

Normalt ville jeg bare bruge FME til at bach geokode billeder med GPS værdier, men mine brugere vil gerne kunne gøre det selv når de har et enkelt billede eller to fra en besigtigelse, og skal kontakte en ejer omkring Bjørneklo.

User avatar
Danny Morck
Site Admin
Posts: 97
Joined: Mon 29. Feb 2016 22:35
Location: Herlev
Contact:

Re: Photo2Shape - nogen der har fået den til at virke?

Post by Danny Morck »

Hej Jeanne

Jeg brugte den engang for længe siden i en af de tidligere versioner af QGIS og der virkede det fint. Men der er en bedre løsning. Nu er jeg selv projektleder på Egedal Kommunes bekæmpelse af bjørneklo. Vi tager over 1000 billeder i vores tilsyn og selv der vil et batch-script blive langhåret. I stedet for skal I hente Geosetter ned fra Geosetter.de. Det er genialt stykke arbejde og free. Peg på din mappe med geotaggede billeder og du har dem i et Google kort, med preview og det hele. Kan i den grad anbefales.
Bestyrelsesmedlem
QGIS Brugergruppe Danmark
GIS, IoT & Data, Ballerup Kommune

Jeanne MHJ
Posts: 24
Joined: Tue 23. May 2017 09:02
Location: Allerød Kommune

Re: Photo2Shape - nogen der har fået den til at virke?

Post by Jeanne MHJ »

Tak. Det kræver bare at jeg kan få programmet godkendt af IT. :)

Jeanne MHJ
Posts: 24
Joined: Tue 23. May 2017 09:02
Location: Allerød Kommune

Re: Photo2Shape - nogen der har fået den til at virke?

Post by Jeanne MHJ »

Det ser ud som om at der var en fejl i plugin'et. Der er i hvert fald kommet en opdatering, og nu virker det igen :)

Post Reply