Snap

Funktioner og processering relateret til vectordata
Post Reply
mayj2@toender.dk
Posts: 2
Joined: Thu 25. Apr 2019 11:07

Snap

Post by mayj2@toender.dk »

Hej
Jeg kan ikke få snap funktionen til at virke i 3.03 ?

Har sat kryds i snapping under "Digitalisering" - Generelle indstillinger. Men hvis jeg vil snappe et objekt til fx matrikelgrænsen, virker det ikke.

vh Maybrith

miewinstrup
Posts: 39
Joined: Wed 2. Mar 2016 09:34
Location: København

Re: Snap

Post by miewinstrup »

Har du opsat de rigtige snapindstillinger fx afstand for hvornår snap skal ske og om der skal snappes til objekter i det samme lag, eller til objekter i et andet lag.

Det kunne desuden være en god idé at opgradere til den nyeste long term release af QGIS (vs. 3.4.7), da der er sket rigtig mange forbedringer siden 3.0.3.

Mvh. Mie
Mie Winstrup
Septima

mayj2@toender.dk
Posts: 2
Joined: Thu 25. Apr 2019 11:07

Re: Snap

Post by mayj2@toender.dk »

Hej Mie

Hvor opsætter jeg de omtalte snapindstillinger?

vh Maybrith

miewinstrup
Posts: 39
Joined: Wed 2. Mar 2016 09:34
Location: København

Re: Snap

Post by miewinstrup »

Hej Maybrith,

Snap opsættes i området markeret med grønt på vedhæftede billede

Du kan desuden læse mere her:
https://docs.qgis.org/3.4/en/docs/user_ ... ml#index-1

Håber det hjælper.

Mvh. Mie
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Mie Winstrup
Septima

Post Reply